Επιστολή αντίδρασης για τα έργα στην Λ.Δημοκρατίας

Επιστολή αντίδρασης για τα έργα στην Λ.Δημοκρατίας

Επιστολή αντίδρασης για την επιλογή των ημερομηνιών για τα έργα επι της οδού Λ.Δημοκρατίας

Προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Γαβότση Αστέριο

Προς τον Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Τεχνικών Έργων
και Οδοποιίας κ. Καραστερίου Ευάγγελο

Κύριοι

Αιφνιδιαστικά πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης στο κέντρο του Ωραιοκάστρου στη Λ. Δημοκρατίας το προσεχές Σαββατοκύριακο από την οδό Β. Γεωργίου έως την 25ης Μαρτίου από τις 07.00΄ έως και τις 15.00΄
Τα έργα είναι χρήσιμα για όλους ιδιαίτερα όταν λαμβάνεται μέριμνα η πραγματοποίηση τους να μην προκαλεί βλάβη σε κανέναν. Δυστυχώς αδιαφορήσατε για το γεγονός ότι η αγορά λειτουργεί ακριβώς αυτές τις ώρες και μάλιστα την Κυριακή 7 Μαΐου, από τις ελάχιστες του χρόνου, τα καταστήματα είναι ανοιχτά.
Μας προκαλεί κατάπληξη πώς επιλέξατε να προχωρήσατε στα έργα, τις μέρες και ώρες που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημία σε επαγγελματίες που προσπαθούν μέσα στην κρίση για το καλύτερο δυνατό για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Θεωρούμε αυτονόητη την υποχρέωση σας να ρωτήσετε τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για τις μέρες και ώρες που τα καταστήματα θα ήταν κλειστά ή θα είχαν το λιγότερο δυνατό κόστος από την πραγματοποίηση των έργων.
Έστω και με καθυστέρηση και την πίστη ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να περιοριστεί το κακό και να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα σας καλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την πρόταση μας που συνοψίζεται στα εξής:
Τα έργα να γίνουν
α) την Κυριακή 21 Μαΐου μεταξύ Κομνηνών και 25 Μαρτίου επί της
Λ. Δημοκρατίας τις ώρες που επιλέξατε (07.00- 15.00΄). Ο λόγος είναι να μην πληγούν Ζαχαροπλαστεία και Ανθοπωλεία λόγω της γιορτής Κωνσταντίνου & Ελένης.
β) την μεθεπόμενη Κυριακή 28 Μαΐου τις ίδιες ώρες στη Λ. Δημοκρατίας μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Κομνηνών.

Ελπίζουμε στην καλή συνεργασία μας. Σας παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη την πρόταση μας για ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και δεν ερωτηθήκαμε ποτέ.

Με τιμή
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου
του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Ο πρόεδρος Η γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης Μυρτώ Γιαννακού

img007img008

Share this post