Εκδήλωση του ΕΕΘ για την μετά Κορονοϊό εποχή

Εκδήλωση του ΕΕΘ για την μετά Κορονοϊό εποχή

Εκδήλωση με θέμα “Αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες λόγω Covid 19” διοργανώνει το ΕΕΘ, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα. Την αποφάσισε στην τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή, που έγινε διαδικτυακώς, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η εκδήλωση έχει σα στόχο να παρέχει στα μέλη έγκαιρη πληροφόρηση για το πόσο επηρέασε το καταναλωτικό κοινό η εμπειρία της Πανδημίας και ο τρόπος ζωής που τα περιοριστικά μέτρα επέβαλαν.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χριστόφορος Εδιάρογλου, επιλέχθηκε το θέμα αυτό γιατί παρατηρείται σημαντική αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων όπως η συχνότερη χρήση του πλαστικού χρήματος αλλά και του ηλεκτρονικού εμπορίου, η προτίμηση κάποιων συγκεκριμένων καταναλωτικών αγαθών κοκ. “Θα πρέπει να ακούσουμε από ειδικούς ποιες συγκεκριμένα είναι αυτές οι αλλαγές ούτως ώστε οι επαγγελματίες να τις συνυπολογίσουν για τη διοίκηση των δικών τους επιχειρήσεων”, τόνισε.

Εισηγήσεις θα κάνει ο δημοσκόπος – Πρόεδος της Εταιρίας Interview Δημήτρης Βασιλειάδης, ο κ. Νίκος Ξυδάς , Πρόεδρος εταιρίας Ψηφιακής Διοίκησης, ο Παναγιώτης Λελεδάκης, ιδρυτής του IFAA Academy και η Μαρία Μπεζά, Κτηνίατρος και Τεχνολόγος Τροφίμων, ειδική εκπαιδεύτρια πάνω σε θέματα ποιότητας τροφίμων..

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το Ίντερνετ και θα μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς από την ιστοσελίδα του ΕΕΘ (www.eeth.gr)

Στην ίδια συνεδρίαση της η Επιτροπή εξέτασε σειρά προτάσεων για την καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική του Επιμελητηρίου μας, την οποία θα θέσει στην προσεχή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής.

Share this post