ΔΩΡΕΑΝ test Covid 19, σε όλους τους επαγγελματίες, θα πραγματοποιήσει ο ΕΣΩ σε συνεργασία με το ΕΕΘ, στις 29/1/2021

ΔΩΡΕΑΝ test Covid 19, σε όλους τους επαγγελματίες, θα πραγματοποιήσει ο ΕΣΩ σε συνεργασία με το ΕΕΘ, στις 29/1/2021

Ωραιόκαστρο,
20.1.2021

 

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Δωρεάν test ταχείας ανίχνευση Covid-19

 Αξιότιμοι συνάδελφοι επαγγελματίες,

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχοντας όλοι μας βιώσει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, έχουμε την ανάγκη περισσότερο από πότε ο νέος χρόνος να μας χαρίσει υγειά, αγάπη, τύχη, ευτυχία και οικονομική ευημερία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ελέγχου για την ανίχνευση του Covid 19 σε όλους τους επαγγελματίες. Πρόκειται για τη δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης κλιμάκιο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενο από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές, θα διενεργεί τα rapid test στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Τα Test είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τον ΕΕΣ, με αποδεδειγμένη νόμιμη κυκλοφορία στην Ελλάδα, και η πραγματοποίηση τους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ημερομηνία διεξαγωγής των Test: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021
από τις 9:30 πμ έως τις 2:30 μμ

Χώρος διεξαγωγής: επί της οδού Λ. Δημοκρατίας 33 & Ποσειδώνος

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν τα test θα πραγματοποιηθούν στα ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Βασ. Γεωργίου & Τραπεζούντος).

Προς αποφυγή συνωστισμού κατά την προέλευση στο χώρο διεξαγωγής, παρακαλούμε καλέστε στο 6999501100 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

 

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω.
Ιακωβίδης Βασίλειος
και τα μέλη του Δ.Σ.

Share this post