3η Μπουγάδα Αγάπης του Συνυπάρχω με θέμα “Στην παλιά γειτονιά”

3η Μπουγάδα Αγάπης του Συνυπάρχω με θέμα “Στην παλιά γειτονιά”

Συνυπάρχω 2

Θεσσαλονίκη 23/04/2018
Αρ. Πρωτ 14/2018

Αξιότιμοι / ες κύριοι / ες,

Ο Σύλλογος εθελοντών Συνυπάρχω υποστηρίζει άπορες οικογένειες και τον ξενώνα “Το Σπίτι της Αρσις” στο Ωραιόκαστρο. Επίσης λειτουργεί Κοινωνική Αποθήκη στο 6ο χιλ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου όπου συλλέγει και διαθέτει έπιπλα, είδη σπιτιού, ρουχισμό, βιβλία, παιχνίδια σε όσους του απευθυνθούν προς στήριξη. Με τα έσοδα από τις εκδηλώσεις του συλλόγου πραγματοποιούνται αγορές τροφίμων, ιατρικού εξοπλισμού, πετρελαίου και ξύλων για θέρμανση των ατόμων που υποστηρίζει και φυσικά κάλυψη οποιασδήποτε σοβαρής, έκτακτης ανάγκης.

Η δράση του συλλόγου είναι διαρκής και καθημερινή και επενδύει στην υποστήριξη της πραγματικής και ουσιαστικής ανάγκης των συνανθρώπων μας. Άλλωστε, η πραγματική ανάγκη δεν μπορεί να περιμένει.

Εν όψει της 3ης Μπουγάδας Αγάπης στις 3/6/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 6 μμ, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, σας απευθυνόμαστε για να σας προσκαλέσουμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας ως Υποστηρικτές με δωρεά 30 €.

Οι επιχειρηματίες του τόπου μας έχετε υπάρξει, επανειλημμένα και με διάφορους τρόπους, αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Τιμούμε τη στήριξή σας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να επανερχόμαστε τακτικά για χορηγίες. Σας υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία μας επικοινωνία για τον λόγο αυτό ήταν τον Ιούνιο του 2016.

Ελπίζοντας ότι το να συμπεριληφθείτε στους υποστηρικτές της 3ης Μπουγάδας Αγάπης σας δίνει χαρά ,παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ταμία μας κα Φαίη Ζαφειροπούλου στο τηλ 6976 888 149, μέχρι την Δευτέρα 21/5/2018 οπότε και θα παραλάβει μαζί με τη χορηγία σας και το λογότυπό σας (σε ηλεκτρονική μορφή ή business card).

Σε όσους από εσάς απευθυνθήκαμε για χορηγία σε είδη, παρακαλούμε να αγνοήσετε το παρόν.

Με εκτίμηση
Για τον «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ»
Ελισάβετ Κουζιώρτη,
Πρόεδρος ΔΣ.
e-mail: synyparxo@hotmail.gr

Share this post