ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΕΘ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΕΘ

08.09.2020

Τη δική του τηλεοπτική εκπομπή αποκτά το ΕΕΘ, από αύριο Τετάρτη!

Από την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. η TV-100 θα μεταδίδει την εκπομπή “Ο κόσμος της Αγοράς“, η οποία θα αναδεικνύει όλα τα θέματα που απασχολούν την Αγορά της Θεσσαλονίκης και θα προβάλει τη δραστηριότητα αλλά και τις θέσεις του ΕΕΘ.

Στην εκπομπή αυτή ο κάθε επαγγελματίας – μέλος του ΕΕΘ θα μπορεί να μαθαίνει όλα τα νέα του Επιμελητηρίου αλλά και να πληροφορείται αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που αυτό ετοιμάζει για να τον στηρίζει και να τον βοηθά σε κάθε του πρόβλημα.

Ταυτόχρονα και οι απλοί πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα θέματα της Αγοράς προκειμένου να είναι καλύτερα πληροφορημένη για κάθε συνδιαλλαγή με τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης. Πρόκειται για μία ακόμη δυναμική κίνηση εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου μας σε συνεργασία με την Δημοτική Εταιρία Θεάματος και Επικοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην εκπομπή αυτή θα παρουσιάζονται αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επαγγελματίες, τις απόψεις, τις ιδέες, τις προοπτικές αλλά και τις προτάσεις τους για μία καλύτερη Αγορά και για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη!

Ταυτόχρονα, με τη συμφωνία αυτή θα παρέχεται ειδικές, μειωμένες τιμές σε όποιον επαγγελματία επιθυμεί να διαφημιστεί στην TV-100, είτε εντός της εκπομπής του ΕΕΘ είτε εκτός αυτής.

Share this post