Συνάντηση Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα με την Ο.Ε.Ε.Θ.

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα με την Ο.Ε.Ε.Θ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Τα οξύτατα προβλήματα της Αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και οι τρόπο με τους οποίους η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να συμβάλει στην επίλυση τους συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα,

Η αντιπροσωπεία της Ο.Ε.Ε.Θ., με επικεφαλής τον Πρόεδρο της, κ. Κωνσταντίνο Ιακώβου, ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας στην πάταξη του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η τουριστική ανάπτυξη και η καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα των κλάδων και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εύρεση τρόπων επίλυσής τους σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κάνουν τη συνεργασία τους ακόμη πιο στενή, καθώς υπάρχει ήδη κλίμα αλληλοκατανόησης και συναδελφικότητας αλλά και κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη στην περιοχή μας. Ως επόμενο βήμα καθορίστηκε η διοργάνωση συνάντησης εργασίας με τη συμμετοχή των αρμόδιων Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών και Υπηρεσιακών Παραγόντων, ώστε να γίνει αναλυτική παρουσίαση των ζητημάτων ανά κλάδο και ανά Θεματική Αντιπεριφέρεια στην οποία υπάγονται, αλλά και να υπάρξει αμφίδρομη επικοινωνία και στοχευμένος σχεδιασμός για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούσαν οι κ.κ. Τζορμπατζηκωστής Γ. – Γεν. Γραμματέας ΟΕΕΘ, Τσέτσος Κ. – Αναπ. Γεν Γραμματέας ΟΕΕΘ, Τσιβελεκίδης Π.-Νομικός Σύμβουλος ΟΕΕΘ, Σαβράμης Γ. – Πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών, Κλιάνη Φωτεινή – Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών και Επιτροπίδης Μιχάλης – Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εστιατόρων.

Share this post