Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συμπαραστέκεται και στηρίζει τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας μετά το φονικό σεισμό που τις έπληξε. Με συναίσθηση των μεγάλων αναγκών που έχουν προκύψει, κινητοποιούμαστε και συμμετέχουμε στο μηχανισμό συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους επαγγελματίες μέλη και μη, αλλά και τους δημότες Ωραιοκάστρου, να συνδράμουν σε αυτήν την ανθρωπιστική προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί από το υστέρημά του.

Η συγκέντρωση του ανθρωπιστικού υλικού θα γίνεται από αύριο 21 Φεβρουαρίου έως και τις 7 Μαρτίου 2023, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Κτήριο Παύλος Μελάς (1ος όροφος), Μακεδονικού Αγώνα & Καραϊσκάκη – Παλαιόκαστρο, από τις 10:00 έως τις 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή ή στα καταστήματα των μελών του ΔΣ του ΕΣΩ. Πληροφορίες στο τηλ 6999501100.

Τα προτεινόμενα είδη που μπορούν να προσφέρουν όσοι επιθυμούν είναι τα εξής:

  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.α.).
  • Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια μίας χρήσης.
  • Ζεστά ρούχα για ενήλικες και ανηλίκους.
  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags.
  • Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, (όλα μακράς διάρκειας).
  • Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.
  • Είδη ατομικής υγιεινής.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, θεωρούν ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας, ειδικά σε στιγμές καταστροφής, αποτελούν χρέος και όχι επιλογή. Η ελάχιστη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα είναι πολύτιμη.

Το ΕΕΘ θα διασφαλίσει ότι τα συγκεντρωμένα είδη θα κατευθυνθούν στον προορισμό τους.

 

ο Πρόεδρος
Ιακωβίδης Βασίλειος
και τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΩ

Share this post