Σήμερα στις 6 μ.μ. η εκδήλωση του ΕΕΘ για την εποχή μετά την Καραντίνα

Σήμερα στις 6 μ.μ. η εκδήλωση του ΕΕΘ για την εποχή μετά την Καραντίνα

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΕΘ για την εποχή μετά την Καραντίνα
Διαπρεπείς ομιλητές και μία Δημοσκόπηση- έκπληξη!
Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα “Αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες λόγω Covid 19” διοργανώνει το ΕΕΘ, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση έχει σα στόχο να παρέχει στα μέλη του ΕΕΘ έγκυρη πληροφόρηση για το πόσο επηρέασε το καταναλωτικό κοινό η εμπειρία της Πανδημίας και ο τρόπος ζωής που τα περιοριστικά μέτρα επέβαλαν. Για το λόγο αυτό επιλέχθηκαν διαπρεπείς εισηγητές για τις θεματικές του Management σε συνθήκες κρίσης αλλά και της υγιεινής, ενώ τα δεδομένα θα τεθούν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο: μέσα από τα αποτελέσματα μίας ειδικής για το θέμα δημοσκόπησης, που για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χριστόφορος Εδιάρογλου, επιλέχθηκε το θέμα αυτό γιατί παρατηρείται σημαντική αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων όπως η συχνότερη χρήση του πλαστικού χρήματος αλλά και του ηλεκτρονικού εμπορίου, η προτίμηση κάποιων συγκεκριμένων καταναλωτικών αγαθών κοκ. “Θα πρέπει να ακούσουμε από ειδικούς ποιες συγκεκριμένα είναι αυτές οι αλλαγές ούτως ώστε οι επαγγελματίες να τις συνυπολογίσουν για τη διοίκηση των δικών τους επιχειρήσεων”, τόνισε.

Εισηγήσεις θα κάνει ο δημοσκόπος – Πρόεδρος της Εταιρίας Interview Δημήτρης Βασιλειάδης, ο κ. Νίκος Ξυδάς , Πρόεδρος εταιρίας Ψηφιακής Διοίκησης, ο Παναγιώτης Λελεδάκης, ιδρυτής του IFAA Academy και η Μαρία Μπεζά, Κτηνίατρος και Τεχνολόγος Τροφίμων, ειδική εκπαιδεύτρια πάνω σε θέματα ποιότητας τροφίμων.
Συντονίζει ο Δημοσιογράφος και Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΕΕΘ Χρήστος Νικολαΐδης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το Ίντερνετ και θα μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς από την ιστοσελίδα του ΕΕΘ (www.eeth.gr).

Share this post