ΕΣΩ_Ευχαριστήριο για την εκδήλωση “1ο Φεστιβάλ Αβγού”

ΕΣΩ_Ευχαριστήριο για την εκδήλωση “1ο Φεστιβάλ Αβγού”

Ωραιόκαστρο 21/10/2019

Ευχαριστήριο

Ο πρόεδρος Ιακωβίδης Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους, προς τον κ Τσακίρη Παύλο, την κα Τσακίρη Μαρία, καθώς και τον κ Τσακίρη Γιάννη της εταιρείας Τσακίρης Family.

Η εταιρεία Τσακίρης Family από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Ε.Σ.Ω., αγκάλιασε και συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το 1ο Φεστιβάλ Αβγού, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ που συμμετείχαν ενεργά και απόλαυσαν όλοι τις γαστρονομικές τους λιχουδιές. Καθώς επίσης και για την ενημέρωση της διατροφικής αξίας του αβγού, από τον εξειδικευμένο διατροφολόγο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ Τσιρώνη.

Ευχαριστούμε, τη Διεύθυνση του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου που μας παραχώρησαν το χώρο τους και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας με απόλυτη ασφάλεια.

Ευχαριστούμε επίσης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση της αιγίδας τους.

Ευχαριστούμε, την κα Γεωργιάδου Μαρίνα, δημοσιογράφο του ενημερωτικού site oraiokastro24, για τη στήριξη, οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η μεγάλη προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου, αποτελούν για εμάς το κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανάδειξη της αγοράς και των προϊόντων του τόπου μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                       Λαζαρίδου Βιολέτα

Share this post