ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΊΕΣ

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΊΕΣ

ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο Ε.Σ.Ω ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΜΟΣ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ(ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΠΕΡΥΣΙ)ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ
ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
ΖΗΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ .
ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ BANNER ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ(ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΡΤΥ!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 50Ε,ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ.
ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΕΡ ,ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΡΙΤΗ 12ΜΜ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(6999501100) Η ΣΤΟ mail. e.s.oraio@gmail.com
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ,Ν ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ !!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,

ΤΟ Δ.Σ. Ε.Σ.Ω.

Share this post