Βράβευση του ΕΣΩ από το ΕΕΘ, πριν ένα χρόνο

Βράβευση του ΕΣΩ από το ΕΕΘ, πριν ένα χρόνο

Ωραιόκαστρο,
25/11/2020

Μια πολύ σημαντική στιγμή στην πορεία του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο. Με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, απονεμήθηκαν τα πρώτα Αριστεία Επιχειρηματικότητας, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Μια εκδήλωση για να τιμήσει τους επαγγελματίες και τα επαγγελματικά σωματεία που κατάφεραν, εν μέσω κρίσης, να προοδεύσουν και να αναπτυχθούν στην τοπική αγορά. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιτροπή καθηγητών της σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Στην κατηγορία Ομαδικής Επιχειρηματικότητας αξιολογήθηκαν τα σωματεία, σύμφωνα με τη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει. Σκοπός του βραβείου ήταν να προβληθεί και να τιμηθεί η δουλειά που γίνεται στα επαγγελματικά σωματεία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου διακρίθηκε και τιμήθηκε με το βραβείο στη μεσαία δυναμικότητα.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ Ιακωβίδης Βασίλειος, πιστεύει ότι το βραβείο αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση για την άριστη συνεργασία μεταξύ των μελών του ΔΣ και υπόσχεται να συνεχίσει με την ίδια θέρμη για την ευημερία και την πρόοδο της αγοράς του Ωραιοκάστρου.

 

Με εκτίμηση εκ μέρους του
Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου
ο Πρόεδρος
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Share this post