«Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023 στο Δ. Ωραιοκάστρου

«Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023 στο Δ. Ωραιοκάστρου

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023 – Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 , από τις 6:00 μ.μ.
κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Λ. Δημοκρατίας.

Δήμος Ωραιοκάστρου και Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου συνδιοργανώνουν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023, υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Λ. Δημοκρατίας.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 από τις 6 το απόγευμα θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» με τα καταστήματα της τοπικής αγοράς να κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και να παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ. Στόχος της «Λευκής Νύχτας» είναι να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα και να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.

Ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι να γιορτάσουμε, να ψωνίσουμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε!

Θα υπάρχουν σε 14 σημεία δράσεων καθ΄ όλο το μήκος της Λ. Δημοκρατίας για τα παιδιά!
Άγιος Βασίλης, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, μπαλόνια, face painting, hair styling, σαπουνόφουσκες και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα ψώνια τους στην πεζοδρομημένη Λ. Δημοκρατίας. Χριστουγεννιάτικες νότες στην εκδήλωση θα δώσει με την μουσική του ο Dj George Tsisma, που θα βρίσκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολές μουσικής και χορού, παιδικοί σταθμοί καθώς και τα εμπορικά καταστήματα. Επίσης, ως εκπαιδευτικός συνεργάτης θα συμμετάσχει ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°».

Αναλυτικά με αλφαβητική σειρά θα συμμετέχουν:
– η σχολή χορού Bella Dance Ωραιόκαστρο

– η σχολή χορού En dehors – Αντεόρ

– οι παιδικοί σταθμοί του ΔΟΠΠΑΩ

– ο σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων Ερωτοκριτος

– ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ Δέλτα 360

– ο παιδικός σταθμός Ονειροχώρα

– το Συμβούλιο Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου

– η μουσική σχολή “Τομπάζης” / Music school “Tompazis”

– η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Ωραιοκάστρου

– Χορηγός επικοινωνίας oraiokastro24.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που για ακόμη μία χρονιά στηρίζει και είναι δίπλα σε κάθε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς που με την οικονομική τους στήριξη βοήθησαν να υλοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά η Λευκή Νύχτα!

Χορηγοί (αλφαβητικά)

 

                                              

 

Share this post