Κατάλογος

Εκπαιδευτικός όμιλος Καραογλάνη-Δημητριάδη

  1. Home
  2. »
  3. Εκπαιδευτικός όμιλος Καραογλάνη-Δημητριάδη
Τηλέφωνο: 2310697101
Διεύθυνση:
Ποσειδώνος 7, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Ένα εκπαιδευτήριο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των μαθητών, αυτές της μελέτης αλλά και της σωστής προετοιμασίας για εξετάσεις. Στην οδό Ποσειδώνος, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ωραιοκάστρου, υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις, ιδιόκτητο πάρκινγκ και αύλειο χώρο.

Μία διαφορετική εκπαιδευτική πρόταση. Κάτι που έλειπε από το Ωραιόκαστρο.

Τι είναι και τι προσφέρει το "Μάθημα";

Ένα εκπαιδευτήριο στο κέντρο του Ωραιοκάστρου που καλύπτει όλες τις ανάγκες των μαθητών, αυτές της μελέτης αλλά και της σωστής προετοιμασίας για τα σχολικά μαθήματα, κάθε μέρα σε τρίωρο πρόγραμμα (15:00-18:00).
Τμήμα του εκπαιδευτικού ομίλου Καραογλάνη-Δημητριάδη, που προσφέρει εδώ και 36 χρόνια εγγυημένα ποιοτικά αποτελέσματα, με κέντρο τον μαθητή και επικοινωνιακό προσανατολισμό διδασκαλίας.
Πρόγραμμα για μαθήτριες και μαθητές δημοτικού, μεταφορά από το σχολείο κάθε μεσημέρι με λεωφορειάκι και στο σπίτι το απόγευμα, αφού έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων (δάσκαλοι, μαθηματικοί, φιλόλογοι, ιστορικοί) προσφέρουν την μέγιστη δυνατή υποστήριξη στα σχολικά καθήκοντα για όλες τις σχολικές τάξεις.
Για όσους θέλουν να αριστεύσουν. Για όσους θέλουν να προοδεύσουν. Για όσους αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και δεν το βάζουν κάτω. Έχουμε τον τρόπο για να πάμε μαζί ένα σκαλί ψηλότερα.

 

facebook