Συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σκαρλάτο Παντελή

Συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σκαρλάτο Παντελή

λογοτυπο-colour

Ωραιόκαστρο 15/1/2019

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Ιανουαρίου 2019, η συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Σκαρλάτο Παντελή, μετά από πρόσκληση του τελευταίου.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του συλλόγου μας, παρουσία και άλλων μελών της παράταξης «αν.α.σα» όπως: η κα Βαβουλιώτη Ελένη, η κα  Νικοπούλου Αναστασία, ο κος Λασθιωτάκης Γεώργιος, ο κος Ματσουκατίδης Θεόδωρος και ο κος Φωτιάδης Στάθης.

Στη συνάντηση, τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. ενημέρωσαν τον κ Σκαρλάτο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του Δήμου μας. Επιγραμματικά αναφέρουμε τα πιο σημαντικά:

  • έλλειψη θέσεων στάθμευσης
  • τοπική συγκοινωνία και ένωση του ευρύτερου Δήμου
  • κυκλοφοριακό
  • καθαριότητα

Ο κος Σκαρλάτος ενημερώθηκε για την εξέλιξη του προγράμματος «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», καθώς και για τις δράσεις που υλοποίησε και πρόκειται να υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη καλύτερης συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου με το Δήμο όσον αφορά τις εκδηλώσεις που πρέπει να γίνονται από κοινού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση και τις απόψεις του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, δεσμεύτηκε να τις λάβει σοβαρά υπ όψιν του και να μας παρουσιάσει το πλήρες πρόγραμμά του μόλις ολοκληρωθεί.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                          Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                  Μυρτώ Γιαννακού

Share this post