ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2017

λογοτυπο-colour

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου στηρίζει τα μέλη του που μετέχουν στις επερχόμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Με στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της εμπορικής κοινότητας του Ωραιοκάστρου είναι καθήκων μας να συμμετέχουμε όλοι στις επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 2η, 3η και 4η Δεκεμβρίου στο περίπτερο 10 της Δ.Ε.Θ. από ώρα 8:00 πμ μέχρι τις 6:00 μμ.

Οι υποψήφιοι μέλη μας (με αλφαβητική σειρά) είναι οι εξής:

 

εφη

 

 

Δεμιρτζόγλου Έφη

Είναι παντρεμένη με τον κ. Μουσταφέλο Δημήτρη και έχουν δύο παιδιά.  Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1996. Στο Ωραιόκαστρο κατοικεί από το 1997 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή από το 2006.

Διατηρεί το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Wind επί της οδού Λ. Δημοκρατίας. Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στις επερχόμενες εκλογές συμμετέχει με την παράταξη «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» με επικεφαλή τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο.

Η απόφασή της να μετέχει στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αφορά την τόνωση και βοήθεια και της τοπικής αγοράς μέσω του θεσμού, ο οποίος έχει την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία να βοηθήσει σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όλοι οι επαγγελματίες. Πιστεύει ότι, δυστηχώς, ο ρόλος του επιμελητηρίου μέχρι σήμερα δεν είναι ουσιαστικός στα θέματα που προκύπτουν καθημερινά, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

 

 

38288_104998006222112_5140376_n

 

 

ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1963. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μπάρμπα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Έχουν δύο παιδιά τον Μακεδόνα και την Κατερίνα μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Σπούδασε Marketing, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις στο C.A.M.

Διατηρεί στο Ωραιόκαστρο το κατάστημα εστίασης Roma Pizza.

Έχει Αναπτύξει έντονη αυτοδιοικητική δράση και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ωραιοκάστρου από το 1995 συνεχώς. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου καθώς και πρόεδρος Νομικών προσώπων, ενώ το 2006 διεκδίκησε τον Δημαρχιακό θώκομε την παράταξη ‘ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με αποτέλεσμα αυτού να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2006-2010. Επίσης έχει σιατελέσει γενικός γραμματέας του συνδέσμου Supermarkets Βορείου Ελλάδος επί πολλά έτη.

Στις επερχόμενες εκλογές του επαγγελματικού επιμελητηρίου απεδέχθει την πρόταση του επικεφαλή της παράταξης «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» Χρήστου Νικολόπουλου, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του, θεωρώντας ότι με τις γνώσεις του μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του επιμελητηρίου, καθώς και στις πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναλάβει το επιμελητήριο στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, ώστε η φωνή των επαγγελματιών να γίνει δυνατότερη και ουσιαστικότερη στα κέντρα αποφάσεων.

 

 

Τσιολάκης

 

 

ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης το 1969. Είναι παντρεμένος με την κα Αθανασία Στεφανοπούλου και έχουν δύο παιδιά. Διαμένει και δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στο Ωραιόκαστρο από το 1995.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολείτε με το λιανικό εμπόριο τροφίμων και διατηρεί το κατάστημα «Οπωρόκαστρο» επί της οδού Κομνηνών. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου. Στις επερχόμενες εκλογές συμμετέχει με την παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλή τον κ. Μιχάλη Ζορπίδη.

Θεωρεί ότι η άσκηση του υπαιθρίου εμπορίου πρέπει να γίνεται υπό ορισμένες συνθήκες, καθώς επίσης ιδιαίτερης σημασίας είναι η καταπολέμιση του παρεμπορίου και λαθρεμπορίου. Θεωρεί πως το Επαγγελματικό Επιμελητήριο είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθεις που κάνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου για την τοπική αγορά και η συνεργασία αυτή θα δυναμώσει την εμπορική κοινότητα της περιοχής.

Πιστεύει στην δύναμη του μικρομεσαίου επιχειρηματία και πως αυτήν τη δύναμη μπορεί να την εξωτερικεύει μέσα από την συμμετοχή του στις εκλογές.

Share this post