Δελτίο Τύπου Ε.Σ.Ω. για τη “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”

Δελτίο Τύπου Ε.Σ.Ω. για τη “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”

λογοτυπο-colour

14/12/18

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε και φέτος την εκδήλωση «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Πρόκειται πλέον για μια γιορτή – θεσμό της πόλης μας καθώς συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου του Ωραιοκάστρου, διατηρώντας τα καταστήματά τους ανοιχτά για τους καταναλωτές ως τις 11 το βράδυ, προσφέροντας εδέσματα, ποτά, διάφορα δώρα αλλά και μεγάλες εκπτώσεις!

Μετά την εντυπωσιακή φωταγώγηση του δέντρου της αγοράς, την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα Cultsa 90’s. Η εξέδρα στήθηκε σε κεντρικό σημείο της αγοράς, με τον ήχο να μεταδίδεται κατά μήκος της πεζοδρομημένης Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Ο κόσμος διασκέδασε με τις μελωδίες, γεύτηκε τους λουκουμάδες που και φέτος πρόσφερε δωρεάν ο εμπορικός σύλλογος, ζεστάθηκε στα βαρέλια με τα ξύλα που έκαιγαν και φόρεσαν όλοι μικροί – μεγάλοι τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια με το σήμα του Ε.Σ.Ω., που μοίρασαν ο Αη Βασίλης και το ξωτικό του.

Μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου ήταν και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη στήριξη του κέντρου «Δυσλεξία», καθώς και η ΟΜΑΚ φίλος και αρωγός του εμπορικού συλλόγου σε κάθε εκδήλωση.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς και συγκεκριμένα, το ΕΕΘΕπαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τη στήριξή του, όλα τα καταστήματα που συνέβαλαν οικονομικά για να καλυφθεί μέρος των εξόδων, το Δήμο Ωραιοκάστρου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ζιακούλη Ηλία για την αμέριστη βοήθειά του στο έργο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Αλλά και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στηρίζει την αγορά του Ωραιοκάστρου, όπως άλλωστε πρέπει.

Με την υπόσχεση για μια ακόμη πιο φαντασμαγορική «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» του χρόνου, αλλά και μια επόμενη «ΕΑΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ» σε άλλο εμπορικό σημείο του Ωραιοκάστρου, παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την ωραία βραδιά και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

 

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του ΕΣΩ

tree and people

πριν φωταγωγηση

Cultsa 90's

48215733_918245138369955_8365690621444227072_n

Κοκκινος Σκούφος

ΟΜΑΚ

48275065_455483221646884_6615111923539116032_n

Galaxy

ΕΣΩ boy

Κοιν. Παντ.

 

Χορηγοί Εκδήλωσης

Ε.Ε.Θ – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

COFFEE ISLAND (café)

COSMOKTISIS (κατασκευές – τεχνικές εφαρμογές)

DEEP STREETWEAR (ενδύματα)

FOCUS (café)

GALAXY (ζαχαροπλαστείο)

GOODY’S BURGER HOUSE

IN FASHION (ενδύματα)

LADY FIORE (ενδύματα)

ON BOARD (ταξιδιωτικό γραφείο)

OZZE’ (κοσμήματα – αξεσουάρ)

PIZZA DELLA MAMMA (πιτσαρία)

PON PON (ενδύματα)

QUATTRO (εστιατόριο)

SCARPE (υποδήματα)

WIND (κινητή τηλεφωνία)

ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ηλεκτρολογικό υλικό)

ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (κρεοπωλείο)

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΕΤΟΥ (ψητοπωλείο)

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ (κοσμήματα)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (φαρμακείο)

ΚΙΒΩΤΟΣ (γραφείο τελετών)

ΚΟΡΙΝΑ (εσώρουχα)

ΜΑΡΙΝΑ (ιχθυοπωλείο)

ΣΤΑΓΔΗΝ (αρωματοπωλείο)

ΤΟ ΆΡΙΣΤΟΝ (ψητοπωλείο)

ΦΥΛΛΟ…ΣΟΦΙΕΣ (μπουγάτσα)

Share this post