Έρευνα Αγοράς από τον Ε.Σ.Ω.

Έρευνα Αγοράς από τον Ε.Σ.Ω.

λογοτυπο-colour

Ωραιόκαστρο 17/1/2019

Δελτίο Τύπου

Ο πρόεδρος Ιακωβίδης Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ICBS Thessaloniki Business College κ. Τζελέπογλου Ρήγα. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του επιχειρησιακού κολλεγίου, παρουσία και του κ Καραμητόπουλου Λεωνίδα, διδάσκοντα του ICBS στον τομέα επιστήμης υπολογιστών.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η ανάγκη μιας επίσημης έρευνας, για την αγορά της περιοχής του Ωραιοκάστρου, ώστε να διαπιστωθεί η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. Επισημάνθηκε ότι, η αγορά αποτελεί βασικό οικονομικό θεσμό για την περιοχή και έχει να κάνει με την οικονομική συμπεριφορά των ανθρώπων.

Στόχος της έρευνας, είναι η συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών από τους κατοίκους του δήμου μας. Αποφασίστηκε να γίνει μια μεικτή έρευνα αγοράς, τόσο από πλευράς καταναλωτών, όσο και από πλευράς επιχειρηματιών. Ο συνδυασμός αυτός πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και τα προβλήματα των επιχειρηματιών της αγοράς μας, ώστε να βρούμε λύσεις για την αναβάθμισή της.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του ICBS Thessaloniki Business College κ. Τζελέπογλου Ρήγα, για την εθελοντική προσφορά του στην πραγματοποίηση της έρευνας αυτής, καθώς και για την βοήθειά του στην αξιολόγηση των συμπερασμάτων που θα προκύψουν από αυτή.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                           Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                  Μυρτώ Γιαννακού

Share this post